Sovellukset, applikaatiot ja appsit

Liikkeessä mukana

Sovellus voi olla arjen apuri, hauskaa viihdettä tai elämän mullistava keksintö. Jos sinulla on hyvä idea, mutta sen toteuttaja puuttuu, ota yhteys meihin. Suunnittelemme ja toteutamme korkeatasoisia sovelluksia suosituimmille laitealustoille, kuten iOS-, Android- ja Windows-ympäristöihin. Hyvä appsi helpottaa elämää ja sitä on mukava käyttää. Ehkä jopa niin mukava, että siitä on vaikea pitää näppejään erossa.

Case: Yhteystieto.net

Sunnittelimme ja toteutimme hakukone-sovelluksen, joka tehostaa organisaation sisäistä ja ulkoista viestintää.

Yhteystieto.net on vaivaton tapa löytää työntekijöiden yhteystietoja tai heidän toimipisteidensä paikkatietoja. Hakutoiminto mahdollistaa tietyn toimialan kaikkien yhteystietojen näyttämisen yhtäaikaisesti, vaikkei etsittävän henkilön nimeä tietäisikään. Mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi.

    Get it on Google Play    

Case: KiVa Game 1

Tilaaja: Turun yliopisto, psykologian laitos

Suunnittelu: Turun Yliopisto ja A1 Media

Toteutus ja peliyttäminen: A1 Media

 

Get it on Google Play

Kiusaamisen vastainen oppimispeli 7–9-vuotiaille

Yhdessä Turun yliopiston psykologian laitoksen kanssa suunniteltu ja toteutettu KiVa Game 1 kannustaa ystävälliseen toimintaan ja erilaisuuden hyväksymiseen hauskalla ja palkitsevalla tavalla.

Case: KiVa Game 2

Tilaaja: Turun yliopisto, psykologian laitos

Suunnittelu: Turun Yliopisto ja A1 Media

Toteutus ja peliyttäminen: A1 Media

 

Get it on Google Play
Kiusaamisen vastainen oppimispeli 9–12-vuotiaille

KiVa Game 2 sijoittuu kuvitteelliseen KiValan alakouluun ja sen pihamaalle. Pelissä seikkailee joukko KiValan koulun oppilaita, joiden käytäytymiseen pelaaja saa vaikuttaa. Viidenkymmenen erilaisen tehtävän kautta pelaaja kerryttää tietoa koulukiusaamisesta ja siitä kuinka kiusaamista sosiaalisissa tilanteissa voi omilla toimilla välttää ja ehkäistä.