Verkkokaupan suunnittelu ja toteutus

Kalastajan kannattaa suunnata verkkokaupoille

Miellyttävä palvelukokemus tekee verkkokaupasta tehokkaan myyjän. Siksi verkkokauppaa suunniteltaessa huolehdimme siitä, että oleellinen sisältö löytyy oikeilta paikoiltaan ja näyttää hyvältä. 

Toteutamme verkkokaupat joustavaan Magento -järjestelmään, jolloin sisältö on helposti räätälöitävissä tarpeiden mukaan. Sisällön suunnittelemme hakusanaoptimoidusti (SEO) ja tietysti mobiililaitteisiin sopivaksi.

 

Case: koneHELSINKI verkkokauppa

Suunnittelimme ja toteutimme legendaariselle koneHELSINGILLE oman verkkokaupan joustavaan Magento -järjestelmään. Nyt koneHELSINGIN tuotteet ovat saatavana helposti verkosta ja vaikka mobiililaitteilla. Verkkokauppaa varten kuvasimme useita tuotekuvia ja loimme koko sivujen tekstisisällön, hakukoneystävällisesti tietenkin. 

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustamisen hintaan vaikuttavat verkkokauppa-alustan erilaiset toiminnalliset ominaisuudet, halutut maksu- ja toimitustavat sekä tarvittavat tekniset integraatiot muihin järjestelmiin, kuten varasto-, talousohjelmiin.

Verkkokaupan alustan lisäksi merkittävä osa verkkokaupan tuottamista on virtuaalisen myymälän ilmeen huolittelu ja tuotteiden esillepano. Verkkokaupan myymälään ja hyllytykseen kannattaa varata riittävästi resursseja. Kävijän ostopäätöstä voi tukea sillä, miten uskottavalta kauppa näyttää sekä sillä, kuinka selkeää ja sujuvaa kaupassa on asioida. Tuotteiden myyntitekstien ja tuotekuvien tuottaminen ja julkaisu vaativat resursseja. Kun nämä ovat kunnossa, on uutta kauppaa myös syytä markkinoida. Siksi Googlen Analytics, Adwords ja remarketing työkalujen integraatiot kuuluvat verkkokauppaamme jo lähtökohtaisesti.

Suunnittelu alkaa aina aloituspalaverista, joka voidaan käydä myös etäyhteydellä. Palaverissa käydään läpi yrityksen liiketoimintaa, verkkokaupan ominaisuudet, kohderyhmä sekä kaupan tekniset vaatimukset. Käymme lävitse graafisen ohjeistuksen ja ulkoasutoiveet sekä määrittelemme sisällöntuotannon ja markkinoinnin resursoinnin.