360-kuvat ja 360-videot

Immersiivistä 360-tuotantoa 

360-panoraamakuvat ja -videot sekä ilmasta että maasta käsin tuovat katsojan paikan päälle ja mahdollistavat upeat 360VR -virtuaalikierrokset. Virtuaaliesittelystä saa rajattoman 360 asteen näkymän vaikkapa lomakeskukseen, yrityksen liiketilaan, tuotteeseen tai esimerkiksi tuotannon prosessiin. Katsoja voi ohjata kuvaa sekä tarkentaa kuvan eri osa-alueisiin. Esitykseen voidaan upottaa aktiivisia kohtia, joista avautuu lisää haluttua tietoa, kuvia tai videoita. Immersiivinen tilaääni viimeistelee kokonaisuuden ja luo entistä vaikuttavamman käyttökokemuksen.

Korkearesoluutioiset ja yksityiskohtaiset panoraamat tarjoavat myös upeita mahdollisuuksia printtipuolelle. Jättimäiset panoraamat kestävät hyvin suurkuvatuotannon laatuvaatimukset.

 

Turun Vierailukeskus Joessa osasuurennoksia panoraamakuvista tulostettuna akustiikkalevyille. Samoja näkymiä pääsee ihastelemaan myös Turun kaupungin virtuaalikierroksella osoitteessa Turku.360Tour.fi

 

360VR ja 360TOUR.fi

WOW elämysten ytimessä ovat visuaalisesti ja teknisesti loppuun asti hiottu materiaali.

360° -panoraamakuvat pääsevät täysiin oikeuksiinsa kun niistä tuotetaan 360VR-materiaalia. 360Tour.fi -palvelumme  on toimiva alusta virtuaalimatkailun, yritysesittelyjen ja koulutuksen käyttöön.  360Tourin interaktiiviset materiaalit toimivat nopeasti ja responsiivisesti niin pöytäkoneisssa, tablettilaitteissa, älypuhelimissa kuin myös VR-laseilla!

Lue lisää 360VR-tuotannostamme