Printti

Tuttu tunnelman painottaja

Painotuotteissa on oma erityinen tunnelmansa. Printin etuna on, että se tavoittaa kohderyhmänsä suoraan ilman elektronisia laitteita ja välikappaleita. Painetun printtiesitteen voi poimia mukaansa ja tutkia sitä rauhassa ajan kanssa. Käsin kosketeltava viesti sujahtaa helposti sydämeen asti ja jättää mieleen syvän muistijäljen. Painovalmis tuote voi olla esimerkiksi esite, mainosflyer, lehti-ilmoitus, juliste, asiakaslehti, tuotekatalogi tai muu painamiseen soveltuva tuote. Printtiä voidaan jakaa varsin laajasti tai tarpeen mukaan hyvinkin tarkkaan kohdennetusti.

Gymnaestrada 2015: Nordic Evening -käsiohjelman ulkoasu

Linnatulen esitteen ulkoasu ja taitto

Ässät hyppysissä

Kokemuksemme painetusta mediasta näkyy toimivissa väri- ja materiaalivalinnoissa, joilla luomme halutun tunnelman eri painotuotteisiin. Paperien paksuus ja pinnan kiiltävyys tai mattapintaisuus ovat vasta osa suurta kuvaa. Painotekniikka tarjoaa valtavan määrän vaihtoehtoisia menetelmiä, joilla painettu tuote saadaan ilmentämään parhaiten haluttua tunnelmaa.

Esimerkiksi painotuotteiden värintoisto ja kestävyys paranee, kun ne päällystetään UV-lakalla. Kohdelakkaus taas nostaa tietyn yksityiskohdan, kuten logon, kuvan tai tekstin korostetusti esiin. Preeglaauksella painotuotteeseen saadaan koho- tai kaiverruskuvioita ja stanssauksella koko painotuote saadaan leikkattua yksilölliseen ja haluttuun muotoon. Kerromme mielellämme muista mahdollisuuksista tehdä lähtemätön vaikutus asiakkaaseen.

Luontoa kunnioittaen

Luonto inspiroi kaikkea toimintaamme ja haluamme varmistaa, että se on hyvien ideoidemme lähde myös tulevaisuudessa. Tästä syystä otamme materiaalivalinnoissa ympäristön huomioon. Käytämme kestävän kehityksen mukaisia paperilaatuja, joilla on Joutsenmerkki, FSC- tai PEFC-sertifikaatti.

Taitto

Taiten tehtynä taipuu moneksi

Onnistunut kuvien ja tekstin taitto muuttaa lukemisen helpoksi ja miellyttäväksi kaikille. Tuotamme painovalmista materiaalia aina tuotteen ulkoasun suunnittelusta sen tekniseen viimeistelyyn, kuten kuvankäsittely ja kuvamanipulaatio, asti. Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset ammattitaitoista yhteistyökumppania visuaalisesti näyttävien ja viimeisteltyjen painotuotteiden suunnitteluun. Meiltä taittuvat esimerkiksi lehtien, esitteiden ja kirjojen ulkoasut ja toteutamme mieluusti myös graafiset kuvitukset ja mainoskuvaukset aina tarpeiden mukaan.

Tutustu tekemiimme printtitoteutuksiin tarkemmin täältä.

Vihreiden vaalilehden kuvat, kuvitukset ja taitto