Mainoskuvaus

Meillä välähtelee vähän väliä

Yksi hyvä mainoskuva kertoo takuulla enemmän kuin tuhat tärähtänyttä. Ammattitaitoinen ja viimeistelty työn jälki tai niiden puute näkyy aina kuvan lopputuloksessa. Käytössämme oleva monipuolinen kuvaus- ja studiokalusto, taitavat kuvaajamme sekä kuvien huolellinen viimeistely takaavat laadukkaat kuvat. Henkilö- ja tuotekuvauksia varten toimistossamme on oma valokuvastudio. Tarvittaessa otamme studiokaluston mukaan luoksesi tai muualle valittuun ympäristöön.

 

 

Arkkitehtuurikuvaus

Sulavaa linjakkuutta tarkoilla yksityiskohdilla

Arkkitehtuurikuvauksen kulmakiviä ovat tarkat yksityiskohdat ja äärimmilleen viety avaruus. Erilaisilla valaistuksilla ja vuorokauden ajoilla voimme luoda samaan kohteeseen hyvinkin poikkeavia tunnelmia. HDR-kuvien avulla dynamiikka laajenee entisestään ja korkean resoluution panoraamakuvien avulla saamme kaapattua kuvaan pienimmätkin yksityiskohdat.

 

 

 

360 VR tuo katsojan salamana paikalle

WOW elämysten ytimessä ovat visuaalisesti ja teknisesti loppuun asti hiottu materiaali. 

360 panoraamakuvat ja videot sekä ilmasta että maasta käsin tuovat katsojan paikan päälle ja mahdollistavat upeat virtuaalikierrokset. Virtuaaliesittelystä saa rajattoman 360 asteen näkymän vaikkapa lomakeskukseen, yrityksen liiketilaan, tuotteeseen tai vaikkapa prosessiin. Katsoja voi ohjata kuvaa sekä tarkentaa kuvan eri osa-alueisiin. Esitykseen voidaan upottaa aktiivisia kohtia, joista avautuu lisää haluttua tietoa, kuvia tai videoita. Entistä parempi käyttökokemus saadaan, kun kuvaan liitetään mukaan ääni.

Korkearesoluutioiset ja yksityiskohtaiset panoraamat tarjoavat myös upeita mahdollisuuksia printtipuolelle. Jättimäiset panoraamat kestävät hyvin suurkuvatuotannon laatuvaatimukset.

 
 
 
360° -panoraamakuvat pääsevät täysiin oikeuksiinsa vasta, kun ne toimivat myös mobiililaittella nopeasti ja ilman erillisiä ohjelmia. HTML5-pohjaiset ratkaisut mahdollistavat interaktiivisten esittelyjen kustannustehokkaan ja responsiivisen tuotannon niin pöytäkoneisiin, tablettilaitteisiin kuin älypuhelimiin.
Ja mikä parasta - 360-esityksemme toimivat myös VR-laseilla!

360Tour.fi - elämyksellistä virtuaalimatkailua 

Rakennamme ja kehitämme 360Tour.fi -sivustoa elämykselliseen virtuaalimatkailuun. 

Hyppää kopterimme kyytiin Turun kattojen ylle - 360Tour.fi

Turku virtuaalikierros ilmasta käsin - A1 Media

Ilmakuvaus

Tarjoaa korkealentoisia näkökulmia

 

Suuret kokonaisuudet näkee parhaiten kaukaa. Ilmasta otetulla valokuvalla tai videokuvalla lennätät asiakkaasi tarkastelemaan kohdetta korkealta yläkulmasta. Kopterikuvia voidaan ottaa jopa 150 metrin korkeudesta, useimmiten 50 metrin etäisyys toimii kuitenkin parhaiten.