Mainoskuvaus

Yksi hyvä mainoskuva kertoo takuulla enemmän kuin tuhat tärähtänyttä. Ammattitaitoinen ja viimeistelty työn jälki tai niiden puute näkyy aina kuvan lopputuloksessa. Käytössämme oleva monipuolinen kuvaus- ja studiokalusto, taitavat kuvaajamme sekä kuvien huolellinen viimeistely takaavat laadukkaat kuvat. Henkilö- ja tuotekuvauksia varten toimistossamme on oma valokuvastudio. Tarvittaessa otamme studiokaluston mukaan luoksesi tai muualle valittuun ympäristöön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"You don’t take a photograph, you make it.”

— Ansel Adams

 

 

Ilmakuvaus

Tarjoaa korkealentoisia näkökulmia

 

Suuret kokonaisuudet näkee parhaiten kaukaa. Ilmasta otetulla valokuvalla tai videokuvalla lennätät asiakkaasi tarkastelemaan kohdetta korkealta yläkulmasta. Tuotamme ilmakuvausta helikopterilla tai droneilla riippuen tarvittavasta kuvakulmasta. Dronella kuvaus onnistuu kustannustehokkaasti 30-120 metrin korkeudesta. Kun kuvaa tarvitaan laajemmalla kuvakulmalla käytämme helikopteria, jolloin kuvauksia voidaan tehdä vapaammin korkeuden suhteen.

 

Ilmakuvausta helikopterilla

 

360-kuvatuotanto ja 360VR 

Koe maailma joka kulmasta

360-panoraamakuvaukseen ja 360-videot sekä niiden pohjalta rakennetut 360VR-esitykset ovat erikoisalaamme.
Tutustu tarkemmin 360-kuvatuotantoon ja 360VR-ratkaisuihimme.

Korkearesoluutioiset ja yksityiskohtaiset panoraamat tarjoavat myös upeita mahdollisuuksia printtipuolelle. Jättimäiset panoraamat kestävät hyvin suurkuvatuotannon laatuvaatimukset.

360Tour.fi - elämyksellistä virtuaalimatkailua 

Rakennamme ja kehitämme 360Tour.fi -sivustoa elämykselliseen virtuaalimatkailuun. 

Hyppää kopterimme kyytiin Turun kattojen ylle - 360Tour.fi

Liidä merikotkana saaristossa - saaristo.360Tour.fi

Turku virtuaalikierros ilmasta käsin - A1 Media

Arkkitehtuurikuvaus

Sulavaa linjakkuutta tarkoilla yksityiskohdilla

Arkkitehtuurikuvauksen kulmakiviä ovat tarkat yksityiskohdat ja äärimmilleen viety avaruus. Erilaisilla valaistuksilla ja vuorokauden ajoilla voimme luoda samaan kohteeseen hyvinkin poikkeavia tunnelmia. HDR-kuvien avulla dynamiikka laajenee entisestään ja korkean resoluution panoraamakuvien avulla saamme kaapattua kuvaan pienimmätkin yksityiskohdat.