Videotuotanto

Kaappaa katsoja ja kerro hänelle tarinasi.

Liikkuva kuva tuo eteesi suuren tarinan. Kun tarina koskettaa, on siihen helppo samaistua. Jo lyhyet esittelyvideot kiteyttävät tuotteen toiminnan tai yrityksen viestin helposti omaksuttavaan muotoon. Suunnittelemme sisältöä ja tuotamme mainosvideoita, tuote-esittelyjä, 360VR-videoita, multimediatuotantoja, koulutusvideoita ja asiantuntijahaastatteluja. Tallennettu digitaalinen materiaali voidaan vaivattomasti muokata erilaisiin käyttöympäristöihin kuten YouTubeen, Vimeoon, sosiaalisen median kanaville, yrityksen verkkosivuille, osaksi 360VR-kierrosta tai vaikkapa televisioon ja muihin markkinointiviestinnän tarpeisiin.

 

 

Case: Turun kaupungin uudet brändifilmit

Tuotimme ja kuvasimme Turun kaupungin uudet brändifilmit teemoilla Kulttuuri, Merellisyys, Osaaminen ja Historia. Kuvauksia tehtiin kesäkuusta 2022 tammikuuhun 2023, jotta saatiin kokoon monipuolinen kokonaisuus - upeaa kuvamateriaalia kaikkina vuorokauden ja vuodenaikoina, sillä eihän Turku ole pelkästään kesäkaupunki! Pitkä tuotantoaikataulu mahdollisti sen, että kuvauksiin pystyttiin hakemaan sopivia kuvauspäiviä sään ja valaistuksen osalta. Elokuvamaista fiilistä filmeihin lähdettiin hakemaan myös monella tavalla: kamera-ajoilla, editissä värimäärittelyllä ja esimerkiksi linssivalinnoilla. Dronemateriaalia lukuunottamatta videot kuvattiin lähes kokonaananamorfisilla linsseillä, jolloin myös lopullinen editti toteutettiin elokuvista tutussa cinemascope kuvasuhteessa. Jokaisesta videosta tehtiin myös kapeat some-versiot, joita voit bongata Instagramissa ja Facebookissa.

Case: Liedon Avanti

Liedon vauhdikkaasti rakentuva yritysalue

Liedon Avanti on laaja yritysalue Naantalin ohikulkutien varrella. Alueelle on kaavoitettu useita erikokoisia yritystontteja ja niiden visualisointiin Liedon kunta halusi esittelyvideon. Video käsikirjoitettiin ja suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa. Hyvin nopeasti tuli selväksi ettei tätä voida toteuttaa alueen laajuuden vuoksi Drone-materiaalilla, vaan kokonaisuuden hahmottamiseksi täytyy päästä nousemaan n. 400-500 metriin. Suoritimme kuvaukset helikopterista käsin vakautetulla 4K-videokalustolla. Tähän kuvamateriaaliin upotettiin 3D-mallinnettuna suunnitellut tonttialueet, tiet ja rakennusmassat. 

 

 

 

 

Case: Parlok

Uusi ilme - uudet videot

Osana Parlokin ilmeen ja www-sivujen uudistusta toteutettiin heille myös esittelyvideo. Video käsikirjoitettiin ja suunniteltiin modulaariseksi, jotta siitä voidaan helposti irrottaa palasia tiettyä esittelyä varten ja jotta tulevaisuudessa siihen on helppo tuottaa myös lisää uusia osia mukaan.


 

Case: Sometimes You Win, But Not Very Often 

Musiikkivideo elektronisen musiikin mestarille, Jori Hulkkoselle

Tuotimme tämän unenomaisen musiikkivideon Jori Hulkkoselle. Videon dystooppinen tulevaisuuden visio on rakennettu kerroksittain videomateriaaleja yhdistelemällä ja jälkituotannossa työstetyin efektein.  

Kappale "Sometimes You Win, But Not Very Often" on albumilta “Don’t Believe In Happiness”

 

 

 

 

Case: Eläinsairaala Vettori Evidensian rekryvideo

Rekryvideo esittelee eläinsairaalan monitahoista arkea 

Suunnittelimme yhdessä asiakkaan kanssa rekryvideon viestiä ja käsikirjoitusta. Videolla haluttiin tuoda esiin työn monipuolisuus, uudet, modernit tilat ja laitteet sekä työyhteisön lämmin ja positiivinen yhteishenki.

 

Lisää videotyöesimerkkejä