Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Räätälöidyt ratkaisut istuvat hyvin

Suunnittelemme ja tuotamme laadukkaita verkkosivustoja räätälöidysti, asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ennen ohjelmoinnin tai näyttävän ulkoasun suunnittelua on hyvä pysähtyä miettimään, mitä ollaan tekemässä, kenelle ja miksi. Miten tuleva verkkosivusto palvelee käyttäjiään ja minkä vaikutuksen haluamme saada aikaan? Kun nämä asiat on selvitetty, suunnittelua voidaan jatkaa kohti haluttuja tavoitteita.

Tarvitsitpa täysin uusia sivuja tai vanhojen sivujen päivitystä käänny meidän puoleemme. Suunnittelemme ja tuotamme sinulle takuulla laadukkaat, hakukoneystävälliset ja myös mobiililaitteissa toimivat verkkosivut. Onnistut vaivatta ylläpitämään ja päivittämään verkkosivujen sisältöä myös itse, sillä ohjelmoimme sivut helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä (CMS).

Suomen Voimisteluliiton ilmeen uudistus

KoneHELSINGIN responsiiviset verkkosivut

Responsiivinen sivusto toimii jokaisella päätelaitteella

Suunnittelemme sivuista responsiiviset, joilloin sivujen sisältö mukautuu johdonmukaisesti riippumatta siitä, minkä kokoisella näytöllä palvelua käyttää. Responsiivinen suunnittelu takaa samasta palvelusta luontevan käyttökokemuksen aina pöytäkoneista mobiililaitteisiin asti. Lisäksi meillä on vahva osaaminen esteettömien verkkosivujen suunnittelusta, jonka opit auttavat kaikille käyttäjille suunnattujen sivujen suunnittelussa.

Hakukoneoptimoitu sisältö tuo sivustollesi uusia kävijöitä

Tuotamme sivusi hakukoneoptimoidusti (SEO = Search Engine Optimization) ts. hakukoneystävälliseti, jolloin verkkopalvelusi sijoittuu hakutuloksissa paremmin tulosten kärkipäähän ja saa näin näkyvyyttä ja uusia potentiaalisia asiakkaita.

Voit tukeutua jatkossakin laadukkaan sisällöntuotantomme palveluihin. Tuotamme myyvää ja hakukoneystävällistä tekstiä ja muuta sisältöä, kuten grafiikkaa, valokuvia ja liikkuvaa kuvaa kohderyhmää kiinnostavalla tavalla.

Kävijäseuranta on tehokas työkalu kohderyhmien hallintaan

Verkkosivujen kävijäseurannalla (Google Analytics) voidaan seurata kohderyhmän liikkeitä verkkopalvelussasi. Kävijäseurannasta saadun tiedon pohjalta palvelusivuston rakenne ja toimivuus voidaan kehittää entistä paremmiksi. 

Halutessasi suunnittelemme palvelullesi toimivaa hakukonemarkkinointia (Google AdWords) myyvillä laskeutumissivuilla. Näin sivustosi saadaan asiakkaiden tietoisuuteen entistä tehokkaammin ja kuitenkin yhä edullisesti. Sen lisäksi Google Display -mainonta tavoittaa jo potentiaalisen kohderyhmän tehokkasti.

A1 Media tekee tuloksellista hakukonemarkkinointia ja kävijäseurantaa