Äänituotanto

Ennenkuulemattoman selvää

Ääni luo tilan ja kertoo tarinan. Musiikki syventää tunnelman. Narraatio vie viestin kuulijalle. Äänen avulla kuljetat kuuntelijan nopeasti tilasta ja ajasta toiseen. Ääni on näkymätön, mutta tärkeä elementti audiovisuaalisissa tuotannoissa. Näkymättömyytensä takia se unohdetaan usein, mutta sen poissaolo huomataan heti.

Suunnittelemme ja toteutamme musiikkia, narraatioita sekä muuta äänisuunnittelua moniin eri tarpeisiin, kuten radioon, peleihin tai televisioon. Äänisuunnittelu, äänen tallennus ja jälkikäsittely tapahtuvat useimmiten ilman välikäsiä, omassa toimistossamme, jossa tarpeitasi palvelee tasokas äänistudio ja osaavat ammattilaiset.

Ääni kuuluviin monikanavaisesti

Radiomainos komppaa muuta markkinointia, kuten nettikampanjoita, tehokkaasti. Monikanavainen mainoskampanja, jossa radio on yksi medioista, tavoittaa varmemmin kohderyhmän, sillä toisto lisää vaikutuksen voimaa. Radiospotit toimivat hyvin sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Radiomainoksen etuna on, että sillä voidaan tavoittaa tarkkaan rajattu kohderyhmä, kun spottia soitetaan vaikka vain yhdellä valitulla radioasemalla.