Virtuaalitodellisuus tuo katsojan aitiopaikalle

Astu maailmaan, missä mielikuvitus on rajanasi. Virtuaalitodellisuus luo uusia ulottuvuuksia lukemattomille sovelluksille. Virtuaalitodellisuus on erinomainen työkalu esimerkiksi tilojen ja suunnitelmien visualisoinneissa, peleissä, videoissa, koulutuksessa ja matkailu- tai historiallisten kohteiden esittelyssä.

Voit luoda vaikka aikamatkan tulevaisuuteen tai kauas menneisyyteen. Virtuaalitodellisuus on teollisuudessa, tieteessä ja opetuksessa toimiva apuväline.

Tule tutustumaan VR-sovelluksiimme ja viemään ideaasi virtuaalimaailmaan.

Tee huikea virtuaalinen lento Turun kattojen ylle

360 asteen ilmapanoraamat tarjoavat jännittäviä näkymiä sekä paikallisille asukkaille että Turun alueesta kiinnostuneille matkailijoille. Nyt julkaistulle 360Tour.fi –sivustolle on valikoitu huoliteltuja 360 HDR -ilmakuvia Turusta. Lintuperspektiivistä kokee toisella tavalla kuinka upeita vierailukohteita Turun alueelta löytyy. Tarkat ja valitut kuvat tarjoavat kiinnostavia yksityiskohtia, joihin ei ole aiemmin osannut edes kiinnittää huomiota.


360 -panoraamat

360°-panoraamaesityksen visuaalisesti ja teknisesti loppuun asti hiottu materiaali takaa upean elämyksen

Panoraamakuvat ja -videot sekä ilmasta että maasta käsin tuovat katsojan paikan päälle ja mahdollistavat upeat virtuaalikierrokset. Virtuaaliesittelystä saa rajattoman 360°-näkymän vaikkapa lomakeskukseen, yrityksen liiketilaan, tai vaikkapa prosessiin. Katsoja voi ohjata näkymää sekä tarkentaa kuvan eri osa-alueisiin. Esitykseen voidaan upottaa aktiivisia kohtia antamaan lisätietoa tai tehostamaan tunnelmaa. Esitykseen tulee uutta syvyyttä kun siihen liitetään mukaan myös ääni.

Korkearesoluutioiset ja yksityiskohtaiset panoraamat tarjoavat myös upeita mahdollisuuksia printattaville materiaaleille. Jättimäiset panoraamat kestävät hyvin suurkuvatuotannon laatuvaatimukset.

360° -panoraamakuvat pääsevät täysiin oikeuksiinsa vasta, kun ne toimivat myös mobiililaitteilla nopeasti ja ilman erillisiä ohjelmia. HTML5 -pohjaiset ratkaisut mahdollistavat interaktiivisten esittelyjen kustannustehokkaan ja responsiivisen tuotannon niin pöytäkoneisiin, tablettilaitteisiin kuin älypuhelimiinkin.

Turku virtuaalikierros ilmasta käsin - A1 Media