Pelit

Ota osaa makeaan voitonjakoon

Loikkaa vaikuttamisen uudelle tasolle jakamalla sanomasi pelin muodossa. Kiitollinen kohderyhmä palkitsee sinut arvostuksellaan ja tasoittaa tiesi voittoon. Ohjelmoimme viestisi viihdyttämään, vaikuttamaan ja saavuttamaan asetetut tavoitteet. Innovoimme ja toteutamme mobiilipelejä ja pelisovelluksia kasvattamaan yrityksen tai yhteisön tuloksia markkinointiviestinnän vehreällä kentällä.

Pelejä pöytäkoneisiin ja mobiililaitteisiin

KiVapeli1 on osa koulukiusaamisen vastaista opetusmateriaalia

Facebook-pelleillä kohderyhmä saadaan brändin parissa viettämään aikaa.

Facebook-pelit

Sosiaaliseen mediaan upotetut pelit kuten Facebook-pelit ja muut verkkosovellukset ovat mainio tapa aktivoida kohderyhmä ja saada heidät viettämään brändin kanssa enemmän aikaa. Kokonaisvaltaiset kokemukset jättävät käyttäjän mieleen vahvan muistijäljen ja luovat brändille lisäarvoa. Ruukille tuottamamme Facebook-peli aktivoi kohderyhmän hauskalla tavalla.

Edutainment ja oppimispelit

Elämyksien hauska oppimäärä

Oppimisesta voi tehdä hauskaa. Pelaaminen ja leikkiminen on ihmiselle luontaista toimintaa ja siksi elämyksellisyys on ratkaisu tehokkaaseen ja motivoivaan oppimiseen. Verkon oppimisympäristöt ja -pelit opettavat kannustavasti ja hauskasti, sillä opetuspelit ja opetussovellukset on opetuksen lisäksi suunniteltu yhtä lailla viihdyttämään.

Pelaaminen ja tekemällä oppiminen on tehokasta ja vuorovaikutteista verrattuna koulun perinteiseen yhdensuuntaiseen opetetustapaan. Pelit kehittävät pelaajan mielikuvitusta ja luovuutta sekä vahvistavat kriittistä ajattelua, ryhmätyöskentelyä, väitteytaitoa ja päätöksentekokykyä. Kerro meille tavoitteesi, niin hiotaan ideastasi mestarillinen ja hauska opettaja.

Pelit kannustavat oppimaan hauskalla tavalla

KiVapeli4 on oppimispeli yläkoululaisille koulukiusaamista vastaan.

KiVa pelit ovat saaneet erinomaisen vastaanoton ja paljon positiivista palautetta sekä opettajilta että oppilailta.

KiVa®-pelit

Meillä on vahva tausta räätälöityjen ja käsikirjoitettujen oppimisympäristöjen suunnittelussa. Toteutimme Turun yliopiston tutkijoiden ja opettajien kanssa KiVa Koulu -ohjelmaan kolme KiVa-peliä tukemaan koulukiusaamisen vastaista opetusta. Oppimisympäristöt suunniteltiin kummallakin kotimaisella kielellä kolmelle eri ikäryhmälle – ykkös- ja nelosluokkalaisille sekä yläkoululaisille.

KiVa-pelit ovat saaneet erinomaisen vastaanoton ja paljon positiivista palautetta sekä opettajilta että oppilailta. Ensimmäisille ja neljänsille luokille suunniteltuja KiVa-pelejä on käytössä Suomen lisäksi Walesissa, Uudessa-Seelannissa, Alankomaissa ja Delawaren osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Tutustu peleihin: KiVa Game 1KiVa Game 2 ja KiVa Street.