Suunnittelu tiloihin ja ympäristöihin

Ota tila haltuun kokonaisvaltaisesti.

Rakastamme designia ja tiedämme että muotoilulla, materiaaleilla ja valaistuksella on tärkeä osa käyttäjäkokemuksen muodostumisessa. Suunnittelemme kolmiulotteisia elementtejä sisustukseen, osaksi ympäristöä tai vaikkapa kokonaisia messuosastoja. Opasteissa ja kylteissäkään ei tarvitse tyytyä tavanomaisiin ratkaisuihin, vaan informaation voi tuoda esiin kiinnostavasti ja omaperäisesti. Tilaan tai ympäristöön sopiva yksilöllinen suunnittelu voidaan toteuttaa vaikka käyttämällä tavanomaisesta poikkeavia muotoja, materiaaleja ja valoa. Harkittu ulkomuoto ja kiteytetty viesti vievät sanoman perille ja luovat käyttäjälle kokemuksen, josta kerrotaan innolla eteenpäin.

 

koneHELSINKI messuosasto

Suunnittelimme helposti ja kevyesti mukana kuljetettavan ja nopeasti pystytettävän messuosaston. Näyttävä ja brändin ilmeen mukainen kokonaisuus, jota on helppo muokata varatun tilan mukaan.

Kaarinan kaupungin osasto Rakenna & sisusta -messuille

Suunnittelimme Kaarinan kaupungille kodikkaan, lämminhenkisen ja persoonallisen messuosaston. Messuosastolla vieraat pääsevät helposti tutustumaan myytäviin tontteihin ja saavat havainnollistavan käsityksen kohteiden sijainnista.

Lisäksi kuvakollaasista ja messuilla pyörivistä messuvideoista vieraat saavat esimakua Kaarinan viihtyisästä miljööstä.

Univet messuosasto

Suunnittelimme kodikkaan ja brändin ilmeen mukaisen osaston, jonne messuvieraiden on helppo tulla piipahtamaan

Triotec PIV -pelletti-imurin messuosasto

Suunnittelimme tuotteen ympärille kesäisen, pirteän ja luonnonläheisen ilmeen. Viihtyisissä tiloissa on mukava esitellä vieraille uudenlaisia lämmitysratkaisuja.