3D-tuotanto ja 3D-animaatiot

Mutkikkaasta helpoksi

 

 

3D-grafiikka havainnollistaa tuotteen, yrityksen tai innovaation toimintaperiaatteen tai esittelee tilan ulkonäön, vaikka nämä olisivat olemassa vasta idean tasolla. Monimutkaisten asioiden hahmottuminen helpottuu, kun 3D-kuvasta luodaan liikkuva, musiikin säestämä ja kertojaäänen ryhdittämä animaatio. Teemme animaatioita 2D- ja 3D-tekniikoilla verkkosivuille, televisiomainoksiin ja opetusmateriaaleihin.

Fotogrammetrisia 3D-malleja voidaan käyttää erityisesti kaupunkisuunnittelun ja visualisoinnin apuna.

Tuotteen personointi

3D-mallinnuksella voimme luoda varsin erityylisiä esittelymateriaaleja tarpeen mukaan. Asiallisen linjan lisäksi toisinaan hyvä tehokeino  on leikkimielisyys. 3D-tuotemallinnusta ja 3D-animaatiota käyttäen tuote personoidaan sympaattiseksi ja helposti lähestyttäväksi. Yhdistämällä 3D-animaatio HTML5 -ohjelmointiin saadaan interaktiivinen, katsojan itsensä ohjaama animaatio.

 

Case: Hellä Mietonen

Digitaalista restaurointia

 

70-luvulla suurta suosiota nauttinut Kirsti Paakkasen suunnittelema design-klassikko, Hellä Mietonen haluttiin tuoda takaisin. Mallinsimme alkuperäisen pullon pohjalta mittatarkan 3D-mallin uudelleentuotantoa, muottia ja mainoskuvia varten.
Aina ei tarvitse pyörää keksiä uudestaan - varsinkin kun on kyse näinkin ajattomasta muotoilusta. Digitaalisen restauroinnin myötä herätimme henkiin myös alkuperäisen etiketin. Case: Paraistenväylä

Tiehankkeen visualisointi ja esittely