360VR ja virtuaalikierrokset

visuaalisesti ja teknisesti loppuun asti hiottu materiaali takaa upean elämyksen

360°-panoraamakuvat ja -videot sekä ilmasta että maasta käsin tuovat katsojan paikan päälle ja mahdollistavat upeat virtuaalikierrokset. Virtuaaliesittelystä saa rajattoman 360°-näkymän vaikkapa lomakeskukseen, yrityksen liiketilaan, tai vaikkapa prosessiin. Katsoja voi ohjata näkymää sekä tarkentaa kuvan eri osa-alueisiin. Esitykseen voidaan upottaa aktiivisia kohtia antamaan lisätietoa tai tehostamaan tunnelmaa. Esitykseen tulee uutta syvyyttä kun siihen liitetään mukaan myös ääni.

Korkearesoluutioiset ja yksityiskohtaiset panoraamat tarjoavat myös upeita mahdollisuuksia printattaville materiaaleille. Jättimäiset panoraamat kestävät hyvin suurkuvatuotannon laatuvaatimukset.

360° -panoraamakuvat pääsevät täysiin oikeuksiinsa vasta, kun ne toimivat myös mobiililaitteilla nopeasti ja ilman erillisiä ohjelmia. HTML5 -pohjaiset ratkaisut mahdollistavat interaktiivisten esittelyjen kustannustehokkaan ja responsiivisen tuotannon niin pöytäkoneisiin, tablettilaitteisiin kuin älypuhelimiinkin.

Turku virtuaalikierros ilmasta käsin - A1 Media

 

Tee huikea virtuaalinen lento Turun kattojen ylle

360 asteen ilmapanoraamat tarjoavat jännittäviä näkymiä sekä paikallisille asukkaille että Turun alueesta kiinnostuneille matkailijoille. Julkaistulle 360Tour.fi –sivustolle on valikoitu huoliteltuja 360 HDR -ilmakuvia Turusta. Lintuperspektiivistä kokee toisella tavalla kuinka upeita vierailukohteita Turun alueelta löytyy. Tarkat ja valitut kuvat tarjoavat kiinnostavia yksityiskohtia, joihin ei ole aiemmin osannut edes kiinnittää huomiota.


360 -panoraamat

 

 

 

 

Tutustu muihin 360VR-kierroksiimme

Saariston VR-kierros

Turun Kaupungin 360VR-esittely

Kaarinan Kaupungin tonttikierros

Yrityssalon virtuaalinen showroomTervetuloa toimistollemme testaamaan VR-laseilla näitä ja muita toteutuksiamme!