360VR ja virtuaalikierrokset

Visuaalisesti ja teknisesti loppuun asti hiottu materiaali takaa upean elämyksen

360°-panoraamakuvat ja -videot sekä ilmasta että maasta käsin tuovat katsojan paikan päälle ja mahdollistavat upeat ja kokemukselliset virtuaalikierrokset. Virtuaaliesittelystä saa rajattoman 360°-näkymän yritysalueeseen, lomakeskukseen, liiketilaan tai vaikkapa prosessiin. Katsoja voi ohjata näkymää sekä tarkentaa kuvan eri osa-alueisiin. Esitykseen voidaan upottaa aktiivisia kohtia antamaan lisätietoa tai tehostamaan tunnelmaa. Esitykseen tulee uutta syvyyttä kun siihen liitetään mukaan myös ääni.

360VR toimii myös erinomaisesti osana kokemuksellista oppimista. Erilaiset interaktiot osallistavat kokijaa ja parantavat muistijälkeä. 

Tutustu 360VR palveluihiin ja esimerkkeihin 360tour.fi sivustollamme

Korkearesoluutioiset 360-panoraamat suurkuvatuotteina

Korkearesoluutioiset ja yksityiskohtaiset panoraamat tarjoavat myös upeita mahdollisuuksia printattaville materiaaleille. Jättimäiset panoraamat kestävät hyvin suurkuvatuotannon laatuvaatimukset. 

Turun Vierailukeskus Joessa korkearesoluutioisia 360-panoraamakuvia käytettiin akustiikkalevyjen kuosina. Samat näkymät löytyvät myös Turun kaupungin virtuaalikierrokselta.

 

 

 

NFC avaa virtuaalimatkat 

Virtuaalimatkan voi yhdistää puodissa myytäville tuotteille ja erilaiset NFC-tagit mahdollistavat mielenkiintoisen ratkaisun ohjata asiakas helposti älypuhelimella suoraan virtuaalimatkalle. Esimerkiksi VR Jewelry on kehittämämme korusarja, joka yhdistää 360-kuvat ja NFC-tekniikan koruihin. Kun älypuhelimen vie lähelle korua, korussa näkyvä kuva avautuu 360VR-kierroksena. 
VR Jewelry

 
  

Tee huikea virtuaalinen lento Turun kattojen ylle

360 asteen ilmapanoraamat tarjoavat jännittäviä näkymiä sekä paikallisille asukkaille että Turun alueesta kiinnostuneille matkailijoille. Julkaisemallemme 360Tour.fi-sivustolle on valikoitu huoliteltuja 360 HDR -ilmakuvia Turusta. Lintuperspektiivistä Turun alueen runsaat vierailukohteet kokee aivan uudella tavalla. Tarkat kuvat tarjoavat kiinnostavia yksityiskohtia, joihin ei ole aiemmin edes osannut kiinnittää huomiota.


360 -panoraamat