Asiakas: Tuorlan Majatalo

Tuorlan Majatalo koki kattavan uudistuksen yritysilmeessään 2008-2009. Vanhat www-sivut kaipasivat uudistusta ja samalla huomattiin, että koko yritysilme kaipasi freesausta ja yhtenäistämistä. Majatalo sijaitsee vanhassa kulttuurimaisemassa Kuninkaantien varrella. Uuden ilmeen suunnittelun perustana oli moderni selkeys ja toisaalta kulttuurimiljöön historialliset puitteet. Näiden yhdistelmänä syntyi tyylikäs, erottuva ja persoonallinen yritysilme.

Logon ja yritysilmeen lisäksi Tuorlan Majatalolle suunniteltiin kirjepaperi, useampi kirjekuorimalli, käyntikortit, lahjakortti sekä lehti-ilmoitus- ja flaieripohjat. Paperituotteisiin valittiin käyttöön yksi yhtenäinen paperiperhe jonka valinnassa pyrittiin korkean laadun lisäksi minimoimaan ympäristökuormitus.

Tuorlan Majatalon verkkosivujen ulkoasussa kohtaavat moderni webdesign ja majatalon hirtosiallinen kulttuurimiljöö. Verkkosivut rakennettiin julkaisujärjestelmän päälle, joten niiden ylläpito ja sisällön päivittäminen on asiakkaalle helppoa. Sivuille saatiin hyvä näkyvyys hakukoneissa optimoimalla sivujen sisältö ja rakenne hakukoneita varten. Sivuille lisättiin myös uutiskirjetoiminto, jonka avulla kanta-asiakkaat voivat tilata sähkäpostiinsa asiakaskirjeet ja viikoittain vaihtuvan lounaslistan.

Tuorlan Majatalo Graafinen ilme